Ik ben Mariëtte Oppatja medeoprichter van Boots. Boots is in 2014 ontstaan vanuit het idee, ervaring, kennis en professionaliteit, opgedaan in het basisonderwijs, te bundelen en in te zetten binnen een kleinschalige onderwijspraktijk. Het begeleiden en coachen van kinderen op momenten dat het even niet meer lukt doe ik inmiddels 5 jaar met veel plezier. Vanuit mijn motto ‘Vallen is niet erg, blijven liggen wel’ loop ik graag een stukje met een kind mee, of ben ik even een steuntje in de rug te om daarna met een gerust hart te kunnen zeggen dat het kind weer zelf verder kan.

Geen idee wat je wilt? Da’s mooi dan kunnen we nog alle kanten op

Ik geloof in de mentale veerkracht van ieder kind en daar maak ik me bij Boots hard voor. Struikel, val, sta op, klop af en ga door. Wat je NOG niet kunt kun je vast nog leren. Je hebt niet voor niets een elastisch brein, en daar help ik je bij Boots graag bij. De naam Boots staat voor een paar stevige stappers waarmee we samen op pad gaan: op weg naar een stevigebasis op school en plezier in leren.