Wat kan Boots voor jou betekenen
Zowel op onze eigen locatie in Zaandam als op basisscholen begeleiden wij kinderen en jongeren die belemmeringen ondervinden bij het leren. Bij Boots leren we hen weer stevig in hun schoenen staan om vol zelfvertrouwen verder te gaan. In overleg met ouders en scholen zoeken wij naar een bij het kind passend begeleidingstraject. Boots werkt vanuit een eigen kleine praktijkruimte in Zaandam. We geven daar individuele trainingen en voeren er gesprekken met kinderen, ouders en collega’s. Boots is stoer en speels, we denken hier niet in problemen maar zijn altijd op zoek naar een oplossing.

We houden van doorzetten, hoe moeilijk dat soms ook lijkt.

 

Training en coaching voor kinderen en jongeren

Wij bieden:

Op scholen:

  • Leren Leren (een basistraining voor kinderen en jongeren van 6-12 jaar die vastlopen met hun schooltaken of slimmer willen leren leren)
  • Trajecten op maat (Onderwijs Ondersteunings Arrangementen)
  • De ‘Bevergroep’ (in ontwikkeling)

Bij Boots:

  • Leren Leren (een individuele basis -en vervolg training voor kinderen en jongeren van 6-12 j. die vastlopen met hun schooltaken of slimmer willen leren leren). Naast de basistraining is er evt. een korte vervolgtraining (praktische vaardigheden/ studievaardigheden of aansturingsvaardigheden)
  • De ‘Bevergroep’ (in ontwikkeling)

Waarom het hoofd laten hangen als je ook je schouders kunt ophalen